IDA cu accesorii

Daca tot stam acasa in perioada asta poate o tastatura pentru gaming te va ajuta sa evoluezi in jocuri.

Vorbim despre o tastatura destul de capabila, confortabila si cu cateva taste programabile ce pot „invata” diferite combo-uri utile in jocuri. La data achizitiei era in jur de 112 lei la EMAG.

In cateva cuvinte daca te joci pe un laptop, sa stii ca tastatura lui nu-i facuta pentru asa ceva. Se va uza destul de rapid si costul inlocuirii nu e chiar de neglijat cand una noua te costa in medie 100 de lei si adaugi manopera de inlocuire.

Si asta nu e totul, cand te gandesti ca o poti folosi si la alte aplicatii cred ca face toti banii. Desigur, sunt si altele mai scumpe cu mult mai multe butoane si taste programabile si de la producatori de renume. Eu am ales-o pe asta tinand cont de ce fac eu, ce joc ma mai relaxeaza cand castig 😉 ca altfel…

La calculator se conecteaza cu un cablu cu mufa USB C si mai are un port la care sa-ti conectezi mouse-ul. Asta tot pentru laptopuri e gandita cred ca astea cam sufera la numarul de porturi USB (a fost un criteriu de cumparare). La mine sunt 3 si sunt pline ochi asa ca unul in plus e perfect.IDA cu accesoriiIn partea de jos are un restpad ce este foarte util. La inceput nu-l foloseam insa acum fara el parca ceva lipseste. Se „lipeste” de tastatura cu 2 magneti suficient de puternici sa nu se dezlipeasca si asigura o curbura naturala a mainii pe taste.

Tastele sunt mecanice Outemu blue mk.2, nu-s ele „first class” dar fac o treaba excelenta, sunt potrivite ca tarie la apasare si „suna” bine. Apoi luminile, sunt asa cum trebuie nici mai mult nici mai putin, incantatoare si putenice, fac destula lumina si vezi tastele cu mare usurinta.

In continuare va las sa vedeti review-ul facut de mine din 2 parti pentru jucaria asta si daca va intereseaza va las si linkuri cu driverul si manualul. (greu l-am gasit la americani).

Succes la jocuri.

Lasă un răspuns