Klindo in Sufragerie

Eu sunt fumător și aparatul ăsta a făcut diferența într-un mod brutal.

L-am cumpărat în contextul pandemiei de COVID-19 în ideea că mai filtreaza câte ceva din porcăriile din aer. A avut un preț foarte bun și nu am plecat din magazin fără … 2 purificatoare de aer KLINDO.

Purificatorul de aer asa cum era expus in magazin.
Klindo KAP 20-17

Le-am găsit in magazinul Carrefour alături de câteva branduri serioase. Apoi le-am adus acasă și le-am pus in funcțiune. Doar trebuie să scoți sigiliul de pe filtrul HEPA și să-l bagi in priză. La asta se rezumă tot ce ai tu de făcut, de restul se ocupă aparatul. Funcționează complet automat.

Așa se vede la mine în sufragerie

Zgomotul făcut de aparat în timpul funcționării pe viteză mică și medie nu este deranjant. La turație maximă da, face ceva zgomot dar dacă luăm în considerare că e făcut pentru un volum de până la 200 m cubi se înțelege.

Filtrul HEPA
Filtrul HEPA

Filtrul din plastic se spală foarte ușor cu un jet de apă, scuturat și uscat bine se montează la loc în fața celuilalt care se schimbă o dată pe an sau atunci când aparatul afișează acest lucru prin ledul de pe capacul superior. Rezerve de filtre se pot cumpăra tot din rețeaua Carrefour.

Ce avantaje are acest purificator

  • Simplu de utilizat și ușor (5Kg)
  • Suficient de silențios chiar și noaptea
  • Scoate imediat mirosurile si fumul de țigară
  • Grila frontală generoasă pentru a permite absorbția celor 200 m cubi de aer pe oră (maxim)

Ce dezavantaje are

  • Cablul de alimentare este relativ scurt și asta te cam limitează la potiția in care poți să-l pui in casă.

În concluzie, purificatorul de aer este un dispozitiv extrem de util acolo unde calitatea aerului e viciată frecvent (in cazul fumătorilor) dar și in cazul persoanelor cu astm sau bpoc care au nevoie de aer foarte curat.

Cutia aparatului

Spuneam la începutul articolului că aparatul a făcut deferența in mod brutal și am sa explic. Imediat ce am aprins țigara porneste pe viteză maximă. Pur si simplu „vezi” cum trage fumul in grilă. În câteva minute curăță aerul perfect. Apoi, abia când scoți filtrul de plastic să-l cureți (eu o fac de 2 ori pe săptămână) VEZI cât praf se strânge de pe jos. Ai zice că e un aspirator automat dar diferit.

Am să inchei articolul spunând că am făcut o investiție foarte utilă, nu costisitoare financiar și vă las cu câteva imagini filmate de mine.

Lasă un răspuns