Și zgomotul din împrejurimi reprezintă un atu în „preludiul” vânzărilor de locuințe în noile ansambluri rezidențiale. Avantajele unui loc ferit de arterele principale unde fluxul auto e consistent, constau nu doar într-un aer mai putin imbâcsit de gaze eșapate dar și un mediu prietenos cu simțul auditiv. Poți să ieși în curte și să te bucuri cu adevărat de „oaza de liniște” mult fluturată prin reclamele „dezvoltatorilor”. Poți citi în liniște o carte fără să auzi claxoane, frâne și alte asemenea emanații sonore deranjante.

Revenind la subiectul din articol hai să vedem de ce am făcut toată polologhia asta de introducere.

Ca orice lucru, dacă nu-l intreții se duce dra… știm cu totii cum se degradează. În articolul ăsta vreau să vă povestesc despre un mod pe cât de prietenos cu mediul din punct de vedere al emisiilor de gaze eșapate (zero) pe atăt de plăcut la vedere și cu o utilizare incredibil de ușoară pentru a avea grijă de iarba verde din curtea casei.

Mașinile pentru întreținerea gazonului din acest articol produse de REDBACK și furnizate pe piata românească de ProENERG SA sunt complet electrice. Funționează cu baterii și ăsta e un avantaj major acolo unde o priză sau un prelungitor electic nu sunt disponibile. Am să le prezint foarte succint și pun link-uri către detalii la fiecare.

Redback E146C

În imaginea de mai sus este modelul E 146C ce are o baterie de 120 Volți și 2 Ah sau 3 Ah. Motorul fără perii atinge 3300 de ture. Detalii

Redback E137C

Modelul de mai sus are o baterie de 40 Volți și o turație a cuțitului de 4000 de ture la funcționare in gol. Pentru modelul ăsta producătorul livrează baterii de 2, 4 sau 6 Ah ce pot furniza timpi de funcționare de la 25 până la 70 de minute. Mai multe detalii aici.

În galeria de mai sus se pot observa câteva din caracteristicle mașinilor electrice pentru întreținerea gazonului. Dimensiuni compacte, coș pentru iarbă generos cu indicator de plin, ocupă un spațiu foarte mic când o depozitezi și nu în ultimul rând motoarele brushless ce garantează o funcționare îndelungată.

Redback EA 156 C

EA156C si EA 146C au în plus propulsia proprie ceea ce le fac chiar mai comod de folosit. Reglaj al înălțimii unitar și baterie de 120 sau 40 Volți. Mai multe aici.

Cum gama are 2 variante de alimentare la 40 sau 120 de Volți, încărcătoarele sau bateriile NU sunt interschimbabile. De altfel pe pagina lor o să găsiți detaliat aspectul ăsta. Constructiv bateriile 120 V nu pot fi utilizate pe mașinile de 40 de V așa că atentie când cumpărați rezerve de baterii sau un încărcător suplimentar.

Lasă un răspuns