Super Lumina 640g MTB XC carbon roata din față UD negru mat 24 de găuri 30mm hookless M15 15mm QR15 thru sau QR 9mm aero mountain bike

Super Lumina 640g MTB XC carbon roata din față UD negru mat 24 de găuri 30mm hookless M15 15mm QR15 thru sau QR 9mm aero mountain bike

e1026

Nou

In stoc

1 536.01lei 1 029.12lei
Cantitate

Etichete: carbon roata din spate, Fibra De Carbon, zbor qr15, 451 disc, carbon road roata, speedsafe roata, mtb janta 29 de carbon, bicicleta skinsuit, 24 inchi roata de bicicleta, cadrul pe disc.

29er MTB XC 30mm Fibra de Carbon Roata din Fata

Specificațiile Produsului

Tip Hookless Dimensiune MTB XC 29er Exterior Latime 30mm 25mm Adancime Vorbit Găuri 24 Biberon Poziția Externă Sfarcurile Țese UD Finisaj mat Hub Powerway PHB-M32 față hub O. L. D. M15 M12 M9 sau QR Spițe Pilon PSR X-TRA 1420 Sfarcurile Pilon AL7075 sfarcurile Greutate 640±25 g Material Toray T700 de carbon Max Limita de Greutate 130 kg Max Presiunii în Pneuri 160psi ERD 593mm Standardul EN de Garanție de 12 Luni Locul de Origine Xiamen, China

Opțional Spec

Țese Termina Hub Biberon Poziția Externă Sfarcurile O. L. D. UD / 3K / 12K / 3K Diagonal lucios sau mat negru sau roșu Interne sau Externe, negru, rosu sau argintiu M15 thru / QR

Poze reale Luate de Salina

Caietul De Sarcini Diferite

Interne Sfarcurile VS Externe Sfarcurile

mat vs lucios

12K vs 3K vs UD

Colț de Fabrica Noastră

Ambalare și de Transport maritim

Vom pack roțile cu atenție pentru a se asigura că acestea sunt în condiții perfecte atunci când le primiți.Unele poze de mai jos arată cum să ne pack jante în condiții de siguranță.

Oferim transport gratuit la aproape fiecare țară din lume.Exact timpul de livrare depinde de metoda de livrare pe care o alegeți, excluzând timpul de procesare.

Cumpărătorii care aștepta DHL sau FEDEX a fi metoda de transport maritim trebuie să verificați dacă adresa de livrare este situat într-o zonă de la distanță.Dacă da, vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda.Taxele de transport maritim de zonă de la distanță va fi 35USD mai scumpe.Dacă nu sunteți sigur, vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații.

Coletul va fi expediat in jur de 6 zile lucrătoare după ce plata dvs. a merge prin.Pentru caietul de sarcini speciale, este posibil să dureze un pic mai mult.Număr de urmărire vor fi furnizate imediat ce coletul este expediat, împreună cu pachet de imagini.

Feedback-ul

Succesul nostru depinde de satisfacție a clienților noștri, prin urmare, o evaluare pozitivă este vitală pentru noi.

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback negativ.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve orice problemă.

Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, nu ezitați să ne dea un feedback pozitiv cu 5 stele.

Vamale

NU există nici o garanție cu privire specifice datele de sosire pe TOATE poșta internațională.Noi NU suntem responsabili pentru orice întârzierile personalizate.Import Taxe, Impozite, taxe și taxe NU sunt incluse în prețul sau costul de transport maritim.Aceste taxe sunt responsabilitatea Cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu biroul vamal local. pentru a verifica ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpăra sau bidding.By plasarea unei comenzi, trebuie realizat un acord cu politicile noastre.

Se întoarce

Poți returna produsul în TERMEN de 4 zile după ce pachetul este primit...Dar Elementul TREBUIE să fie returnate ca acesta a fost vândut cu tot ce a venit cu ea, cum ar fi etichete, ambalaje, etc...Dacă Elementul se întoarce folosit, deschis, deteriorat sau pierdut...Fără întoarcere va fi dat...se Întoarcă de articole personalizate, nu va fi permis...Cumpărătorul este de acord să Plătească toate costurile de transport, inclusiv de returnare.

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare