Transfrontaliere Nou Ușa Și Fereastra Gaura pentru Deschidere Hex Burghiu de Poziționare Specială în Formă de Foraj Negru Balama Burghiu Set

Transfrontaliere Nou Ușa Și Fereastra Gaura pentru Deschidere Hex Burghiu de Poziționare Specială în Formă de Foraj Negru Balama Burghiu Set

e110

Nou

In stoc

12.75lei 7.89lei
Cantitate

Etichete: hexagon set, reglabile din oțel inoxidabil balama, hex set, balama balama, hex instrument, mini inox balama, balama semn, balama inch, suport balama, bit hex.

74118 Cumpara Acum

Caracteristici:

1. Designul unic este cea mai buna alegere pentru DIYers și profesioniști.

2. Precizia de poziționare nu se schimbă.Detritusului cad din partea de sus a găurii și curge de pe ambele maluri ale gaură, care poate fi descărcat automat.Burghiul nu va fi blocat.

3. Cum să utilizați: atunci Când se face găuri, vă rugăm să reglați în mod corespunzător în funcție de duritatea lemnului.În cazul în care lemnul este moale, puteți alege cel mai mic.În cazul în care lemnul este greu, puteți alege corespunzătoare sau unul mai mare.

Descriere:

Este foarte potrivit pentru foraj balamale, hardware sau în orice moment atunci când poziționarea exactă a găurilor este necesar.

Caietul de sarcini:

Material: carcasă din aliaj de aluminiu/de mare viteză din oțel de bază de foraj

Instrument de tip mâner: mâner Hexagonal

Dimensiune: 10 x 1.2 x 1.2 cm

Șurub balama dimensiuni: 5/64', 7/64', 9/64', 11/64", 5mm, 13/64", 1/4"

Pachetul Inclus:

3/4//5/6/8pcs * masina de gaurit

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare