Telefon Bateria pentru iphone 6 6S Baterie de 1810 1715 2200mAh A1549 1688 Înlocuirea Bateriei, Calitatea AAAAA instrument Gratuit kit Capacitatea Reală

Telefon Bateria pentru iphone 6 6S Baterie de 1810 1715 2200mAh A1549 1688 Înlocuirea Bateriei, Calitatea AAAAA instrument Gratuit kit Capacitatea Reală

e1116

Nou

In stoc

38.24lei 26.78lei
Cantitate

Etichete: finisaj iphone 6s baterie, iphone a1549 spare, automat iphone 6s baterie, iphone modelul a1549, ifixit iphone 6s baterie, iphone placa a1549, iphone 6s baterie file, iphone a1549 accessories, iphone bord a1549, iphone 6s test de baterie.

Telefon Bateria pentru iphone 6G 6S Baterie de 1810 1715 2200mAh A1549 A1522 A1593 A1633 A1688 A1700 Înlocuirea Bateriei, Calitatea AAAAA instrument Gratuit kit Capacitatea Reală

Compatibil Cu: Apple Pentru iphone 6G 6S Baterie Li-ion

Lucruri pe care Poate Doriți să Știți

❤ Toate bateriile noastre au cel mai înalt nivel de protecție.Inclusiv, peste protecție de încărcare, protecție la supraîncălzire, suprasarcină protecție, protecție scurt-circuit, extrem de eficient de control al temperaturii, bateria PTC protecție.Dual design IC asigură faptul că bateria nu se va reuși în orice circumstanțe. ❤ Ușor de Instalare: Cu profesional complet set de reparație, puteți înlocui bateria rapid și ușor chiar și pentru începători și persoane fără experiență.De asemenea, puteți viziona un video de pe YouTube pentru a afla cum de a schimba bateria înainte de înlocuire.E mai convenabil. ❤ Este sugerat că puterea ar trebui să fie 100% folosit și complet încărcat timp de 3-5 ori după ce a terminat înlocuirea bateriei, acest lucru se poate activa pe deplin performanța bateriei.

Despre Produs

De Ce Să Alegeți Deskave

Original IC & Mare Conversație

Proteja Telefonul Sub Înaltă Și Joasă Temperatură

Redus De Energie & Mai Puțină Căldură

Evita CPU Frecventa Repede Telefonul

Meci de precis și se Potrivesc 100%

Pachetul De Atenție

Cum pentru a Înlocui

Sunt multe videoclipuri pe Youtube care vă poate ajuta să cu ușurință înlocuiți bateria.

Ce este Inclus

1* Telefon Li-ion 1* Caz De Telefon 1* Baterie Autocolant Adeziv 1* Deschiderea Setul De Unelte 1* Suport De Telefon 1* Ghid De Reparare

FAQ

Q: de Ce conector baterie nu se potrivește?

A: vă Rugăm să verificați dacă ați cumpărat și primit greșit model de baterie de confiming numărul de model pe partea din spate a telefonului .

Q: de Ce telefonul nu poate fi pornit?

A: Asigurați-vă că conectorul de la baterie este conectat corect și responsabil de telefon pentru 15 minute cu incarcatorul original si cablu.Încărcarea trebuie să fie încărcată la 5% înainte de a fi pornit în mod normal.

Q: de Ce bateria nu va fi taxat?

O: Poate rău conecta.Redeschid telefonul și să-l reconectați conectorul bateriei pentru logica bord soclu.Asigurați-vă că conectorul de la baterie se conecteaza bine.

Q: de Ce bateria am cumparat nu este încărcat complet după instalare?

A: Pentru securitate, bateria nu este complet încărcată atunci când părăsesc fabrica și testare.E normal ca nivelul bateriei este între 5-80% perceput de cand ai pus prima data în telefon.

Î: de Ce unele App afișează greșit capacitatea sau starea bateriei?

A: din Cauza limitărilor de Apple App Store producător, toate aplicațiile descărcate din App Store de pe telefonul Mobil poate citi doar original de capacitate.Doar PC-side APLICAȚIE poate citi de fapt, de mare capacitate a bateriei nostru, cum ar fi:"itools pentru windows".

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare