Schi de iarnă Mănuși în aer liber Camping Drumetii Snowboard Caldă Și Rece, Rezistent la Cinci-degete, Mănuși Touch Screen

Schi de iarnă Mănuși în aer liber Camping Drumetii Snowboard Caldă Și Rece, Rezistent la Cinci-degete, Mănuși Touch Screen

e1124

Nou

In stoc

70.70lei 53.72lei
Cantitate

Etichete: gorro snowboard, transparent snowboard, dia snowboard, frumos snowboard, ns snowboard, femeie snowboard, sjcam snowboard, dorsal snowboard, de sex masculin snowboard, binilo snowboard.

Schi de iarnă mănuși în aer liber camping drumetii snowboard caldă și rece, rezistent la cinci-degete, mănuși touch screen

Puncte: 1、Rece de Iarnă: schi De iarnă mănuși pot menține mâinile calde și uscate.Veți fi gata pentru orice.

2、Preveni Leziuni: schi mănuși poate proteja de toate tipurile de leziuni.Profesional material rezistent la apa, Taslon, previne ploaie și zăpadă de la intrarea, în timp ce TPU respirabil membrana permite sudoare și umiditate pentru a scăpa.

3、Armat de Prindere: Aceste manusi pot ajuta să țineți la sol în timpul iernii.Armat palma din piele sintetica protejează-ți mâinile la abraziune si creste aderenta pe bețe de schi, lopata sau cu snowmobilul.

4、Ecran Tactil: puteți surprinde fiecare moment de aventură de iarnă, fără a lua off mănuși!Aceste mănuși sunt touch compatibil, astfel încât atunci când ia o imagine de la Munte dintr-un lift, degetele nu va îngheța.

5、Conceput pentru Activitati de Iarna: cald mănuși de schi oferi neîngrădit caldura pe tot parcursul iernii.Foarte potrivit pentru schi, snowboarding, săniuș, lupte bulgăre de zăpadă, lopată, etc.

Caietul de sarcini:

Nume: Mănuși De Schi

Marime: M, L, XL

Material: Taslon, bumbac, palma non-alunecare PU, etc.

Caracteristici: non-alunecare/caldura/rezistenta la apa/umiditate wicking/rezistență la temperatură scăzută

Lista De Ambalare:

1*Mănuși De Schi

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare