Balast pentru Lenovo PJ5232 PJD5126 proiector lampa power board

Balast pentru Lenovo PJ5232 PJD5126 proiector lampa power board

e1153

Nou

In stoc

209.32lei 198.86lei
Cantitate

Etichete: pjd5132, alimentare compaq, mâner suzuki sx4, lampa proiector benq, proiector portabil panasonic, 1 hdmi, puterea monitor benq, 2020 suzuki swift, control de la distanță ir generic, lenovo pjd6253.

balast pentru Lenovo PJ5232 PJD5126 proiector lampa power board

1.Folosit

2.de testare înainte de expediere

3.pachet inclusiv 1*putere de bord

Transport express way

1. Bunurile vor fi livrate împreună CU numărul de urmărire în termen de 1-7 zile lucrătoare de afaceri.după confirmarea de plată.

2. Bunurile pot fi livrate de alegerea ta.Dacă curiers sau poștă, cu număr de urmărire.Vom furnizorul actualizate cu costul de transport maritim ca pe cererea dumneavoastră.Următoarele este timpul estimat de livrare pentru diferite mod de transport maritim.Pls contactati-ne direct, și ne vom folosi de preferat.Colaborăm cu mai mulți express expeditor în China.Astfel încât să putem obține mai mult cu discount în mod de transport maritim.

Conditii de plata

1. TT

2. alipay

3. western union

Garanție și politica de returnare

1. produsul nostru a fost atent inspeated de noi.Deci, suntem încântați să oferim nostru cumpărător satisfacție.

2. Dacă elementele sunt defecte.pls ne-a informat în termen de 3 zile de la livrare.Pls contactati reprezentantul de vânzări înainte de a returna produsele.Noi va fie de înlocuire sau de rambursare, la receupt elementul defect.Clienții sunt responsabili pentru costurile de returnare.

3.Puteți returna bunurile în termen de garanție zi, dacă marfa a fost rupt .

4. În cazul în care mărfurile sunt deteriorate ca urmare a procesului de transportare,nu avem responsabilitate,dar vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să obțineți despăgubiri de la compania de transport .

5. Dupa ce a revenit articol, va vom returna clientului la prețul elementului ( excluzând costurile de transport la și de la )

Feedback-ul

Feedback-ul este un mic dejun de campion.Feedback-ul dvs. este foarte improtant pentru afacerea noastră de dezvoltare și ecartament de cum putem face.Sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi servicii.Dacă sunteți satsdfied cu produsele și serviciile noastre.

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare