Noul 5D DIY Diamant Brodate Desene animate Fetita Iepure Eco-cusatura Diamant Pictura Elegant Acasă Decorare Perete 051705

Noul 5D DIY Diamant Brodate Desene animate Fetita Iepure Eco-cusatura Diamant Pictura Elegant Acasă Decorare Perete 051705

e117

Nou

In stoc

44.01lei 24.20lei
Cantitate

Etichete: diamant pictura pandad, diamant pictura iepure vulpe, diamant broderie vânzare, diamant vopsea, lenjerie de pictura iepure, 5d diamant pictura femeie, diamant pictura iarbă iepure, 5d diamant vopsea, 5d diy diamant pictura frumoasa si bestia, diamant pictura parțială iepure.

Brand : Sophie Frumusete Acasă

Aplicație: acasa/hotel/birou de decor si cadou

Diamond tip: Diamant Rotund & S quare D iamond

Despre diamant cantitatea: cu 20% mai mult cantitatea de diamant, absolut suficient

Diametrul de diamant: 2.5 mm

Diamant pictura elemente includ:

Ambalare cutie/punga, burghiu, punct de gaurit pen, noroi de foraj, sheng burghiu placa, pensete, pânză brodată, supapa de sac.

Pachet puternic:

Film cu bule pungă de hârtie kraft sau puternic ambalaje din carton, care protejează produsele tale de a fi deteriorate în timpul transportului, vă rugăm să simțiți-vă liber pentru a face cumpărături.

Foto Detalii

Descriere

1. Consultați tabelul de comparație pe panza pentru a identifica fiecare diamant numărul care corespunde o zona de imprimat pe panza.

2. Introduce capătul rotund al stilou dotting în dotting ciment (push greu, altfel ciment poate cădea).

3. Folosiți capătul rotund pentru a lipi un diamant și apăsați ușor în jos pentru a obține suplimentare de ciment.

4. Sfâșie parțială de film și stick diamant la pânză în funcție de numărul corespunzător.

5. În caz de lipit la un loc greșit, elimina greșit diamant cu o pensetă.

6. După ce ați terminat, apăsați ușor în jos diamante cu mâna sau o carte pentru a le menține ferm atașat.

Diamant Rotund Efect

Piața Diamant Efect

Atelier

Mai Mult, Pe Termen

....Despre Efect .

Cu cât sunt mai mari, cu atât mai bine efectul!Fiecare diamant, dimensiune : 2.5x2.5mm.Dacă imaginea este complexă, de dimensiuni mici nu va foarte bine!Daca ai nevoie de dimensiuni mari din orice imagini, vă rugăm să ne contactați!

....Despre Noi....

Diamantul nostru de pictura, sunt semi-finite, nu include cadru.Noi va oferi diamant broderie instrumente pentru a face.Și vom plasat 20% mai multe diamante!Deși produsele noastre nu este cel mai ieftin, dar calitatea produselor noastre este cel mai bun!Când ați terminat, puteți trimite imagini din picturile tale pentru noi, ne va arăta la cumpărători din întreaga lume aprecia!

....Feedback-ul....

Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerilor, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Acesta va lua doar 1 minut.Vă mulțumesc!Dacă nu sunteți mulțumit de produs și serviciu, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice negotive și orice feedback-ul neutru.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface.Multumesc!!!

....Livrare Expres....

Atenție!suntem internaționale vânzător din China continentală.VĂ RUGĂM SĂ FIE PACIENT!Ne oferă, de obicei, standard international airmail.Se poate face aproximativ 10 până la 25 de zile lucrătoare pentru livrare.Dacă aveți orice întrebare sau orice cereri speciale, vă rugăm să ne contactați.vom răspunde în 24 de ore datorită diferenței de timp între noi.

....Notă....

Burer va fi responsabil pentru taxele vamale și orice alte taxe în timpul de livrare!Toate produsele trebuie să fie expediate la Era-digitala.ro berified adresa

....Condiții De Vânzare....

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, acesta poate fi returnat în starea inițială în termen de o săptămână de la data primirii.va vom trimite rambursare completă, împreună cu costul de transport maritim de îndată ce vom primi produsul.Dar cumpărătorul nu trebuie să plătească de returnare.

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare