Noul Stand de Încărcare Durabil Portabil Încărcător Wireless Mâner Dublu Scaun Încărcător Accesorii de Joc pentru PS5 Controller

Noul Stand de Încărcare Durabil Portabil Încărcător Wireless Mâner Dublu Scaun Încărcător Accesorii de Joc pentru PS5 Controller

e139

Nou

In stoc

63.77lei 44.01lei
Cantitate

Etichete: acoperi ps5, ps4 v1, joc ps5, dualsense ps5, port usb de ps3, bd92003, ps4 slim, ps5 sony, kit ps4, ps5 autocolant.

Noul Stand de Încărcare Durabil Portabil Încărcător Wireless Mâner Dublu Scaun Încărcător Accesorii de Joc pentru PS5 Controler de Dropshipping

OOTDTY

Caracteristici:

1. Pentru PS5 dublă încărcare de bază.Pentru a stoca și încărca 2 controlere în condiții de siguranță, în același timp, doar aliniați portul USB și introduceți-l.

2. Încărcare Rapidă.Nu este nevoie să vă faceți griji despre pană de curent!Operatorul fo r PS5 incarcator pot percepe 2 controlere în același timp, viteza de încărcare este super rapid în 3 ore, nu este nevoie să așteptați pentru o noapte pentru a încărca complet controler.

3. Siguranță și inteligență.Built-in de protecție cip, protectie la supraincarcare, design anti-alunecare.După ce a fost încărcat complet, se va deconecta automat puterea de a proteja echipamentul de la un prejudiciu.Poți să dormi la usurinta.

4. Ușor și portabil.Universal USB cablu poate fi asortat cu cele mai multe USB de perete adaptoare, laptop-uri sau orice alte porturi de încărcare.La doc de încărcare este ușor pentru operator de a intra, este foarte stabil și menține o conexiune bună, este foarte mic și nu ocupă mult spațiu, care este, de asemenea, un convenabil punct de depozitare pentru controller.

5. Încărcătorul pentru PS5 controller.Cadoul perfect pentru familia ta și prietenii, mai ales jucătorii!

Caietul de sarcini:

Material: plastic ABS

Tensiune de intrare: DC 5V 1000MA

Tensiune de ieșire: DC 5V 500-1000MA

Compatibil cu: pentru PS5 controler de joc

Pachetul inclus:

1 x Suport de Încărcare

1 x Cablu USB

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<