Gonflabile Anti Escarelor De Decubit Pernei Scaunului Hip Brace Suport Pad Scaun Terapie Hemoroizi Mat Biroul De Acasă Pernei Scaunului+Pompa

Gonflabile Anti Escarelor De Decubit Pernei Scaunului Hip Brace Suport Pad Scaun Terapie Hemoroizi Mat Biroul De Acasă Pernei Scaunului+Pompa

e155453

Nou

In stoc

68.91lei 55.13lei
Cantitate

Etichete: saltea de aer medical, decubit, aer pernei scaunului, rana, escarelor mat, glezna cu perna, saltea anti-decubit, pat de durere, ulcer, anti-decubit perna.

Despre produs: 1.Design Ergonomic - Perna De Aer a calma durerea și de a sprijini lumar și coccisul, ia presiunea de pe coloana vertebrala. 2.Medicul ortoped este recomandat pentru tratamentul hemoroizilor, coccis și coccisul durere, nașterea copilului, prostatita. 3.9 Ventilate Bucle și Conturat Structura.- Proiectat cu 9 bucle, contrast fluxul de aer circulă în sistem, ține respirabil, confortabil și leagănul fese.Ergonomic conturat forma structura este conceput pentru a distribui uniform greutatea și de a promova buna postură și aliniere a coloanei vertebrale. 4.Respirabil și Confortabil Antibacterian Materiale - Realizate din durabil și premium piele și PVC, mai ușor pentru a elibera dissipat căldură în summber și să păstreze temprature în timpul iernii, ușor de curățat, rapid să se usuce, oferă scaune confortabile. 5.Umfla si Dezumfla Liber Concepute flexibil, cu supapa de aer, reglarea corespunzătoare a aerului pentru a se potrivi cererea dumneavoastră de scaun.Convenabil de a lua și de stocare atunci când s-a dezumflat.Și supapa poate fi hiden fără opintire împotriva ta pulpă.

6.Durabil Aer Etanșare Tehnologie - Cu acest gonflabile pernă scaun, nu va faceti griji cu privire la scurgeri de aer, adoptat dublu thermoform tehnologie de etanșare, perna cambridge nu numai sigilat bine, dar, de asemenea, destul de buna si nu va răni pe nimeni.

Caracteristici:

1. Găurile de pe perna scaunului permite aerului sa circule, să ofere mai confortabil și uscat simți și de a preveni escare.

2. Forma ergonomica design poate distribui gravitațional uniform și va ajuta pentru a diminua presiunea de pe jos sau din spate.

3. Este gonflabile, acest lucru va fi mai convenabil de a folosi și de magazin.

4. Poate fi acționat în justiție pe orice tip de scaun sau de suprafață pentru a sta.Potrivit pentru spitalizare, pat pacient, drivere sau lung-așa-numitul stau oameni.

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<