Sexy Negru Catwoman Costume Set : Tricou + Urechi De Pisică + Chilot, Halloween-Ul Erotic Din Piele Faux Pasarica Haine Mai Sexy Lingeries

Sexy Negru Catwoman Costume Set : Tricou + Urechi De Pisică + Chilot, Halloween-Ul Erotic Din Piele Faux Pasarica Haine Mai Sexy Lingeries

e175

Nou

In stoc

107.86lei
Cantitate

Etichete: chilot sexy, mens costum de catwoman, o direcție cameră, chilot negru, pisica femei, costumul catwoman, de sex masculin masturb, toeless chilot femei, fth, greenscreen.

Sexy Negru Catwoman Costume Set : Tricou + Urechi de Pisică + Chilot, Halloween-ul Erotic din Piele Faux Pasarica Haine mai Sexy Lingeries bine ati venit la magazinul nostru.Dacă ai nevoie de proastă calitate și ieftină,by-pass, vă rog!CUMPĂRA șase Trimite unul gratuit.Notă importantă Ce-mi văd scopul de culoare este greșit?Uneori, utilizați e-mail sau telefon sau tableta verifica comanda, vezi este de culoare greșit, nu vă faceți griji acest lucru este Era-digitala.ro problema de sistem, vom trimite aceeași culoare cu model de fotografie.Notă

În mod implicit, acest element va fi trimis prin China Post Original Pachet Mic Plus, w, care este fără internațională număr de urmărire și poate fi urmărită numai în China.

Dacă aveți nevoie de un internațională număr de urmărire, vă rugăm să alegeți China Post Aer Înregistrat Mail sau Epacket ca metoda de transport maritim.

1Set= tricou + urechi de pisică + chilot

Plata:

1. Era-digitala.ro accept Escrow/ card de Credit/WebMoney.

2. Plata integrală trebuie să fie primite în termen de 7 zile lucrătoare după licitație se termină,

dacă aveți probleme cu privire la efectuarea plății, vă Rugăm să ne contactați cât mai curând posibil.

Transport:

1. Am expediat la Alixpress adresa lui NUMAI.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Alixpress se potrivește cu adresa de livrare înainte de a plăti.

2.Ca de obicei,vom trimite pachetul în termen de 1-2 zile după ce vom primi plata.si pls păstreze legătura odată ce ați plasat comanda.

3. Noi ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim.

Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de Firma de Curierat și obiceiurile locale/taxe.

Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

4. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.

Feedback-ul:

1. Scopul nostru este:Clientul este chiar pentru totdeauna.

2. Dacă sunteți mulțumit cu achiziția și total service, comentariul tau este foarte important în succesul nostru în afaceri.

Vă rugăm să luați un minut pentru a ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare Rating de 5.

3. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs.,în orice mod,

Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare