2019 Noi Barbati Portofel De Lux Din Piele Portofel De Afaceri Timp Mare Carte De Telefon Organizator Geanta Fashion Geanta Cu Bani Pentru Bărbați

2019 Noi Barbati Portofel De Lux Din Piele Portofel De Afaceri Timp Mare Carte De Telefon Organizator Geanta Fashion Geanta Cu Bani Pentru Bărbați

e176

Nou

In stoc

71.82lei
Cantitate

Etichete: insigna general urss, aumong lumini de neon, airpods pro 2 spuma, baby sitting canapea, copilul sketing pantofi, baterie gx 3245110, 915100mm curele p60, american marketing, copilul fusta stralucitoare.

Caracteristică:

RFID Blocarea de Protecție: Cu avansate RFID tehnologie de blocare, SHILFID cartelei oferă protecție final pentru carte de IDENTITATE, carduri de credit, de debit si carduri de ATM-uri, și alte Carduri Inteligente.Nu este nevoie să vă faceți griji despre electronic de fraudă și furt de orice mai mult.Bucurați-vă de călătorie în condiții de siguranță și în siguranță, cu încredere.

Slim & Compact: Proiectat la Paris pentru a combina cele mai bune eleganță, confort și comoditate.Ultra-subțire de aluminiu cu cereale din piele pentru femei și bărbați de portofel este realizat de lux de top din piele, care este atât de moale și durabil, asigurând un sofisticat arata si se simt.

Apărut-up de Design: Apăsați butonul de pe lateral, 5 cărți a apărut. 2 buzunare laterale pentru încă 2 cărți.Cu RFID protecție.Există, de asemenea, suplimentare locație de stocare pentru bani și facturile.Dublu magneți puternici se asigura că banii și facturile nu va aluneca de pierdut.Perfect Money Clip și deținătorii de Carduri.

Cadoul Perfect: Dacă de Crăciun, Ziua Tatălui, Ziua Îndrăgostiților sau Ziua de nastere, SHILFID portofel va fi un mare cadou pentru oamenii din toate vârstele.

Caietul de sarcini:

Material: Piele, Aluminiu

Culoare: Ca imagine arată

Dimensiune: 10 x 6,5 cm

Pachet inclusiv

1 x Portofel Carduri de Titular

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<