ZPDECOR en-Gros de 25-30cm(10-12 țoli) 50pcs/lot Rare Albite de CULOARE ALBASTRU cu Pene de Vultur de Sărbătoare Decorare

ZPDECOR en-Gros de 25-30cm(10-12 țoli) 50pcs/lot Rare Albite de CULOARE ALBASTRU cu Pene de Vultur de Sărbătoare Decorare

e184

Nou

In stoc

358.57lei
Cantitate

Etichete: gâscă pene naturale, naturale royal pene de vultur, smudge pene naturale, Naturale pene de păun, hackle pene naturale, pene de vultur, eagle pene naturale, vopsit pene naturale, naturale hawk pene, naturale pene de papagal.

Aostrich pene artificiale,pene de strut,vrac, pene de strut,ieftine pene de strut,en-gros de pene de strut,pene de strut pentru vânzare,pene de struț tapiterie,aur, pene de strut,pene de strut, pene,pene de strut,pene de strut, pene de vânzare,vopsit pene de strut pene,struti de vanzare,ieftine, pene de strut,pene de strut rochie de mireasa,vopsit pene de strut,vopsit pană de struț pene,violet pene de strut,pene mov,cret pene de strut,partidul pene de strut pentru vânzare

ZPDECOR en-Gros de 20-25cm(8-10inch) 50pcs/lot Rare Albite de CULOARE ALBASTRU cu Pene de Vultur de Sărbătoare Decorare

Informații despre produs Nume de Brand ZPDECOR de sarcini Numele Produsului Natural Frumos Albastru cu Pene de Vultur Material Natural Frumos Albastru cu Pene de Vultur Utile Pentru Design de Artă de Locul de Origine Zhejiang,China(Continentală) Vopsite în Culoare Naturală Pachet 50pieces/Lot Comercial manager cn1518645937deuj Numele Companiei Yiwu ZP Ambarcațiuni Co.,Ltd-Ul Magazin Remarca Aceste pene de Vultur sunt într-o dimensiune mică (25-20cm) ,ca în figura este de culoare Albastru.Dacă doriți să aveți nevoie de alții culoare, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.Scopul uesing pentru bijuterii accesorii, decorare de îmbrăcăminte, pălării etc.

Descriere produs Aceste pene de Vultur sunt într-o dimensiune mică (25-20 cm) așa Cum se arată în figura este de culoare Albastru.Dacă doriți să aveți nevoie de alții culoare, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.T el Scopul uesing pentru bijuterii accesorii, decorare de îmbrăcăminte, pălării etc.

Sfaturi:

1,Toate de imaginea produsului a fost de 100% luate într-un fel ,toate drepturile rezervate,Dacă găsi omologii copia rezervate !

2 ,Toate de pene au fost Selectați și poate fi a se asigura că este de o calitate A+++ ,a folosit o rată de 99% ,va rog cumpărători prietenii se simt confortabil de a cumpara.

- Vezi mai multe detalii de imagine

* CERTIFICAT *

1,CERTIFICAT DE SĂNĂTATE : US - $50.00

2,FUMIGAȚIE/DISNFECTION CERTIFICAT : US - $50.00

3,CERTIFICATUL ORIGINAL : US - $50.00

Remarca:

Dacă aveți nevoie pentru a face certificatul în ordine , Înainte de a-ți plătit,vă rugăm să ne contactați fristly (ne puteți contacta prin intermediul trademanager sau lăsați un mesaj la comanda), si spune-ne care a certificatului ai nevoie?apoi vom modifica prețul în ordine,atunci când totul a fost confirmată,în cele din Urmă vă rugăm să-l plătească.multumesc.

*VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI*

1, Despre Culori:

Toate penele sunt reale shootting,din Cauza iluminatului,afișaj sau un alt issure diferite culori si fericit pe probleme de culoare,vă rugăm să primit coletul prevala.Dacă sunteți o cerere foarte mare pentru culoare cumpărători,vă rugăm să ne contactați înainte de a comanda.

2,Despre calitate:

Pene variază în funcție de formă și dimensiuni.Toate aceste pene sunt de salvat păsări.Păsările sunt fericit adăpostite împreună într-o mare de zbor cușcă, așa pene jucat cu și mestecat la fel de bine!Ar putea fi minore imperfecțiune pe unele dintre pene.

3,Cu Privire La Utilizare:

Penele sunt curate și dezinfectate gata pentru a fi utilizate.Puteți folosi aceste pene pentru meserii,de fasonare,de petrecere,costume,decoratiuni,de nunta sau decoratiuni.

* ELEMENTELE DE TRANSPORT *

* NOTĂ *

Articol vor fi livrate cât mai curând după plata integrală este primit.Deci, dacă doriți puncturi adresa sau alte solicitări ,vă rugăm să ne contactați în 24 de ore .

1,Dacă sunteți mulțumit cu achiziția și serviciile noastre, apreciem sincer pentru bunătatea ta pentru un feedback pozitiv cu scor mare rating!

2,toate în Toate, nu este o problemă, vă rugăm să aveți încredere în noi!Ne străduim să avem toți clienții noștri satisfacție de 100%!

3,așteaptă cu Nerăbdare să se Stabilească pe termen Lung Relație de Afaceri cu Tine! :)

1,Am aprecia foarte mult Feedback-ul dumneavoastră Pozitiv atunci când elementul ajunge perfect.

2,Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să nu ezitați să ne trimiteți Era-digitala.ro mesaj și vă vom răspunde în termen de 24 de ore (cu excepția week-end și de sărbători).

Va multumim pentru vizita magazinul nostru și Cumpărături Fericit !

IRIZAT ALBASTRU

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare