Amuzant Metal Semn De Bere Tin Semn Placa De Metal Vintage Pub Placă De Metal De Perete Decor Pentru Bar, Pub, Club Peștera Plăci Decorative

Amuzant Metal Semn De Bere Tin Semn Placa De Metal Vintage Pub Placă De Metal De Perete Decor Pentru Bar, Pub, Club Peștera Plăci Decorative

e339

Nou

In stoc

39.69lei 27.77lei
Cantitate

Etichete: dole bici hawaii, cpwbx runtk 5261, dino rochie verde, cum pachet de înregistrări, cazul iphone 6 dr., plicuri colorate, ikonn ochii amuzant, golf chef acoperă, cqb f swat pantofi.

Material: De Înaltă Calitate De Metal.

Dimensiuni: 20x30cm(7.8x11.8inch)

Pachetul Inclus: 1 buc Tablă de Metal Sign.

Această serie de stea imagine de calitate, creative, a contractat, la modă.

Acesta este utilizat pe scară largă în baruri, pub-uri, cluburi, case, cafenele, magazine, restaurante etc. decoratiuni sau pot fi folosite pentru nunta, ziua de nastere, ceremonii sau orice tipuri de evenimente, cadouri sau obiecte de colecție.

Simt Retro:

Vintage și clasic, atractiv și distractiv, ușor de a adăuga mai retro și elegant sens pentru dumneavoastră de decorare perete, arată personalitatea ta și gust.

În cazul în care pentru a decora:

Semnul este realizat din materiale de calitate și bine imprimate, potrivit pentru decorarea multe locuri, cum ar fi acasă, bucatarie, bar, restaurant, cafenea, restaurant, pub, garaj, birou, taverna, dormitor, perete și mai mult.Puteți să-l atârna pe perete, pune-l pe partiție sau o bibliotecă, doar se joaca cu imaginatia ta de a face.

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare