Portabil De Argint Rasnita De Cafea Mini Din Oțel Inoxidabil De Mână Manual De Manual De Boabe De Cafea Burr Polizoare Moara Instrument De Bucatarie Masina De Tocat

Portabil De Argint Rasnita De Cafea Mini Din Oțel Inoxidabil De Mână Manual De Manual De Boabe De Cafea Burr Polizoare Moara Instrument De Bucatarie Masina De Tocat

e431

Nou

In stoc

34.96lei 25.53lei
Cantitate

Etichete: rasnita de cafea mână, rasnita condimente, sper lampa, cafe polizor, rasnita de cafea manuala, râșniță de cafea, polizor mill, moară de mână, rasnita de cafea piatră de moară, coffee grain.

Portabil De Argint Rasnita De Cafea Mini Din Oțel Inoxidabil De Mână Manual De Manual De Boabe De Cafea Burr Polizoare Moara Instrument De Bucatarie Masina De Tocat

Puncte: 1、Reglabil Polizor: pur și Simplu rotiți polizor sens invers acelor de ceasornic sau invers acelor de ceasornic, manualul nostru rasnita de cafea poate oferi precise pulverizare de control de praf grosier la fin de pulbere; potrivit pentru orice tip de metodă de fabricare a berii, cum ar fi presa franceză, rece cu bule, irigare prin picurare, praf de turnare, etc. Partea de visual bază vă permite să mai bine observa și de a controla volumul de praf de cafea.

2、Convenabil și Ușor de Utilizat Nostru mobile manivela masina are întotdeauna eliminate mai mult de 90% din zgomotul generat de polizor electric.

3、Protecție la Supraîncălzire: ceramica conului de rectificat capul design face procesul de măcinare mai detaliate și pulberea de cafea mai uniformă.În același timp, se evită supraîncălzirea de boabe de cafea în timpul măcinare, menține o puternică originale aroma, și, astfel, obține o cafea mai bine aroma.Ideal pentru iubitorii de cafea.

4、Ușor de Transportat: Când sunteți de camping, drumeții, călătorie sau de călătorie de afaceri, te va salva mai multe rucsac spațiu.Chiar dacă sunt în afara, puteți sta pe spate și bucurați-vă de o ceașcă de moale cafea proaspăt măcinată.

5、Premium Material: Nostru rasnita de cafea este realizat din produse alimentare de gradul 3, din oțel inoxidabil, care este mult mai durabile decât plastic sau de sticla de bază.

Caietul de sarcini:

Model: KS-HCG-009

Nume: Mână cotite Rasnita de Cafea

Material: otel inoxidabil 201, ABS, acrilice, de măcinare din ceramică de bază

Dimensiune: aproximativ 5,2*22.5 cm/2.05*8.86 inch

Lista De Ambalare:

1*Rasnita De Cafea

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 50 de zile de la plata(10 zile pentru străini depozit), vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare