DHX SW naturale uimitoare roz cuarț crystal tower bagheta punct de reiki de vindecare a crescut de cristal tipul de piatră prețioasă elimina energia negativa DIY decor

DHX SW naturale uimitoare roz cuarț crystal tower bagheta punct de reiki de vindecare a crescut de cristal tipul de piatră prețioasă elimina energia negativa DIY decor

e462

Nou

In stoc

78.84lei
Cantitate

Etichete: mantra elimina energia negativa acasă, turnurile gemene înălțime, emiratele turnuri gemene, amuleta energie negativă, eliminarea energiei negative brățară, eliminarea energiei negative, energia negativă, wembley turnuri gemene, lego turnuri gemene, clar energie negativă.

De ce ai folosi roz de cristal?

, mai ales în situațiile în care nu ai nici un control asupra.Ele vă vor ajuta să păstrați lucrurile în timp ce, de asemenea, grijă de bunăstarea generală.Cristale roz poate fi foarte calmant pentru minte, și ei te pot ajuta să scapi de gânduri nedorite și stres mental.Ele vă vor ajuta să se concentreze pe lucrurile de care ai nevoie pentru a realiza în timp ce, de asemenea, permițându-vă pentru a fi creativ și imaginativ.

Ele vă vor ajuta să se concentreze pe lucrurile de care ai nevoie pentru a realiza în timp ce, de asemenea, permițându-vă pentru a fi creativ și imaginativ.

Știm cu toții că nu există nici un fel de frunze în cuvânt,pentru că ei sunt naturali,de asemenea, pietrele sunt naturale, deci nu va fi un pic diferit de fiecare bucată.Vom livra produsele la întâmplare,vă rugăm să rețineți că,dar promitem că vom oferi cea mai bună calitate.

Note

Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.După cum este cunoscut tuturor, fiecare piatră naturală are propriile caracteristici, și nu există nici aceeași existență.Vă rugăm să nu te superi dacă produsele pe care le primiți sunt diferite de cele prezentate in imagine.

Termenii De Livrare

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Vom trimite articole în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

Postul va fi livrat de la China Post de Standard de Transport maritim Internațional (cu număr de urmărire) în General 10-30 zile, unele țări ar putea fi de 30-60 de zile.

Feedback-ul

Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa feedback-ul mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru, vă mulțumesc foarte mult!!!!

Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru(3 stele) sau negative(1-2 stele) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și lăsa un cumpărături fericit starea de spirit de aici.Vă mulțumesc!

Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să contactați cu noi în orice moment, Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine.

Multumesc pentru venirea ta!

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare