Kolida KC-30 încărcător pentru KB-30A,NB-30A baterie

Kolida KC-30 încărcător pentru KB-30A,NB-30A baterie

e463

Nou

In stoc

186.82lei
Cantitate

Etichete: acoperi honda 6 pro, converti h1 lumini, huse scaune mini, rochie pulover 2xl, haina capac angora f, divizia 1 figura, ergonomic pen 0 7, dolari jucărie mică, diy copilul cadru de pat.

Caietul de sarcini:

1.Brand new South încărcător universal pentru europa de Sud stația totală KB-30A,NB-30A baterie;

2. Acumulator Model:KB-30A,NB-30A;

3. culoare : negru ;

4. intrare : 100-240VAC 50-60HZ 0.22 O ;

5. ieșire : DC12V 1000mAh ;

6. Applicication Temperatura de lucru:10-40 centigrate;

7. abundente de inventar ;

8. de brand nou și de înaltă calitate ;

9. de cumpărare în vrac , prețuri avantajoase;

Plata:

Acceptam Alipay;

Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda;

Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile;

Garanție

Garanție de un an este oferit.Dacă te simți dezamăgit cu element, spune-ne cu 7 zile de la livrare.Elementele trebuie să fie returnate în starea lor originală pentru restituire/schimb.Costul de expediere suportate este pe tine.Noi înțelegem frustrările s-ar putea avea, vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide orice litigiu sau de a părăsi orice neutru/negativ feedback-ul.Am carte despre fiecare cumpărător și va face eforturile noastre de a rezolva orice problemă într-o bun mod de afaceri.Satisfactia dumneavoastra este nostru NR.1 prioritate.

FAQ

Toate produsele sunt plecat prin stricte de testare înainte de expediere.Toate fotografiile expuse sunt 100% reale si numai pentru referință.Vă rugăm să permiteți posibile mici diferente din cauza îmbunătățirea tehnică și varianța.Comanda dvs. este recunoscut ca esti cu deplina recunoaștere a produs specificatii si respectivele politici.Serviciul nostru clienți este gata să vă ajute oricând.Cu scopul de a crea o experiență plăcută la cumpărături pentru tine, ne angajăm să furnizarea de calitate de top și servicii tot timpul.

Feedback-ul

Client multumit este foarte important pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu obiectele pe care le comandă, vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv.Dacă nu sunteți mulțumit cu elemente de comanda dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Putem lucra împreună pentru a rezolva orice diferend.

Remarca

1. Pentru flash de memorie pret fluctuant probleme pretul se poate modifica.Deci, vă rugăm să confirmați preț cu noi înainte de a comanda.

2. Avem mai multe pachete diferite, deci, dacă u au nevoie, vă rugăm să contactați-mă. (Și prețul ar trebui să fie diferite)

3. Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente întârzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport maritim.

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<