De uz casnic Păstrarea Alimentelor Proaspete Capac Borcan de Sticlă Silicon Capac Sigilat Conservarea Alimentelor Capac Anti-mucegai de Etanșare Capac de Bucătărie Consumabile

De uz casnic Păstrarea Alimentelor Proaspete Capac Borcan de Sticlă Silicon Capac Sigilat Conservarea Alimentelor Capac Anti-mucegai de Etanșare Capac de Bucătărie Consumabile

e522

Nou

In stoc

23.79lei 14.28lei
Cantitate

Etichete: silicon de gătit capac, capac vas, silicon bucătărie soclu, acoperi oala, top de sticla, capac de sticlă oală, clemă borcan, capac de sticlă pentru vase, silicon bucătărie tapiserie, borcan de siliciu.

Silicon de Fermentare Capace Waterless Sas Gura Largă Marinate Acopere Varza Capace pentru Borcane

Caracteristici:

1. Alimentare de calitate și de Siguranță: din alimente grad silicon, acest silicon fermentare capace este de prost gust și în condiții de siguranță.Ea nu se decoloreaza sub temperatura de zi cu zi și de a fi mare pentru utilizarea în bucătărie.

2. Automat de aerisire: Există un balon pe partea de sus are o fantă tăiată în ea.Nu este nevoie să râgâie borcane de zi cu zi pentru a elibera excesul de presiune și de a menține nivelul apei.

3. Ușor de utilizat: Întreținere, fără apă, sas caracteristici, este usor de folosit pentru murăturile.

4. Reutilizabile: Potrivit pentru cele mai multe borcan de sticlă.Silicon flexibil capace devine curățenie rapid și eficient pe o mașină sau de mână-spălare.

5. Utilizari: ideal pentru murături, Varză acră, Murături, Kimchi, chiar și pentru fructe, legume orice fermentarea alimentelor borcan cu capac.

Caietul de sarcini:

Material: Silicon

Diametru: 8.4 cm

Aplicație: 86mm Calibru

Notificare:

1.Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală poate fi ușor diferită la culoare imagine.

2.Vă rugăm să permiteți-1-3cm diferă datorită măsurare manual.

1 x Cap de Etanșare Noi Nave la nivel Mondial (cu Excepția unor țări și APO/FPO).Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.Va vom trimite pachetul din China, prin intermediul aerului post.Timpul de livrare depinde de Purtător de Transport, Vamale și Post-Expediere, de destinație și de alți factori.Cele mai multe pachete pot fi recepționate în 20 de zile (4 săptămâni).A se vedea mai jos pentru timpul de livrare colectare a datelor cantitative:

Vom accepta cererile de e-Mail pentru a se întoarce în termen de 7 zile lucrătoare de la primirea comenzii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire.Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să ne contactați pentru o revenire ghid înainte de a reveni.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.Dacă elementul este defect, in 3 luni, va Vom trimite un înlocuitor, fără costuri suplimentare, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect.Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi.Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect.Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Era-digitala.ro!Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne dea un feedback pozitiv cu o revizuire de 5 stele, care este foarte important pentru noi.Vom fi foarte recunoscător dacă puteți lăsa un sentiment real aici.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback, vom rezolva problema imediat, vă mulțumesc!Vă rugăm să ne Mesaj de la 9:00am.la 18:00. (GMT+8) de luni până sâmbătă .Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne mesaj și dă-ne o șansă să vă ajute.Toate mesajele vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare (cu excepția sărbătorilor legale, în China).Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis mesaj și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu în timpul vacanțelor (inclusiv duminica).

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare