Diesel Common Rail combustibil kit de reparare 095000-6250, pentru DEN injector, duza DLLA152P947, pentru injecție de combustibil piese de schimb, de vânzare fierbinte

Diesel Common Rail combustibil kit de reparare 095000-6250, pentru DEN injector, duza DLLA152P947, pentru injecție de combustibil piese de schimb, de vânzare fierbinte

e525

Nou

In stoc

220.03lei 171.62lei
Cantitate

Etichete: pompa diesel, instrumentul de reparare, automată a plăcuțelor de frână, injector common rail, injector nissan navara, inkjet injecție, injecție de combustibil kit motociclete, common rail test, Honda, injecție capac, plin de injecție motocicleta kit.

VÂNZARE FIERBINTE!!!!

Transport:

1)pe mare sau Prin aer sunt disponibile în cantități mari;

2)de Către international compania expres ca TNT, DHL, FEDEX, EMS,UPS,ect.pentru cantități mici.

3)3-5 zile ajunge la China agent în orice oraș.

4)Livrare în termen de 3 zile sau 15 zile, în calitate de client e cantitatea.

Compania noastra este un producator si furnizor de marin piese de schimb si piese auto în China.În același timp, ne-am asociat cu sute de fabrici specializate in fabricarea toate tipurile de piese de schimb auto de înaltă calitate.

Am au fost furnizarea cu tot felul de piese auto, care sunt potrivite pentru vehicul Japonez, coreean, vehicul European de vehicul, American vehicul și Chineză vehicul, etc. Nostru mare exporturile ne permite pentru a obține prețuri avantaje prin mobilizarea noastră, volumul total al vânzărilor.Ne cunoaștem sute de producatori foarte bine.Avem, de asemenea, a studiat piața mondială de către exportator pentru mulți ani.Avem multă experiență în oferirea de produse cu o calitate superioară și cele mai competitive de preț pentru diferite piețe din lume.

Sperăm să putem face afaceri cu oameni peste tot în lume, și care credem că corporative cu compania noastră va avea un beneficiu bun.Vom deveni prietenos și cel mai bun partener de afaceri sincer în China.

Bine ati venit ancheta dumneavoastră și orice sugestie.Ne îndreptăm cu tine pentru sprijinul acordat!

Pls notă : unele dintre imagini sunt doar pentru referință, nu piese de poze, pls confirma bunuri în funcție de numărul Original și mărci, multumesc mult.

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<