Cablu Vârful Acului Crocodil Clip Universal Digital Pin 18 În 1 Multimetru Test Duce Trusă Șurubelniță Sondei În Condiții De Siguranță Sortiment

Cablu Vârful Acului Crocodil Clip Universal Digital Pin 18 În 1 Multimetru Test Duce Trusă Șurubelniță Sondei În Condiții De Siguranță Sortiment

e559

Nou

In stoc

22.71lei 17.73lei
Cantitate

Etichete: 1 pereche universal sonda de testare conduce, sonda de test de plumb pin, multimetru cu sonda kit, multimetru de testare conduce de sex masculin, multimetru cu sonda de test de plumb kituri, multimetru de testare conduce de aur, multimetru de testare conduce cauciuc, 3 pini de testare conduce, sonda de testare conduce banana, universal sonda de testare conduce pin digital multi.

Descriere:

Universal pentru Multimetru: 18 in 1 set, mare pentru comerciale, industriale și de uz casnic.Ușor să se conecteze la universal multimetru digital jack standard.

Anti-Alunecare Instrument: Conceput pentru a oferi o prindere sigură în mâinile alunecoase și de a face munca ta cu înalt grad de confort.

Test Conduce: Flexibil de testare conduce caracteristică de mare strand conta cauciuc sârmă pentru flexibilitate extremă și rezistent la temperaturi ridicate.

Precizia Sondei: Modular sonda se ocupă cu sfaturi ascuțite face mai ușor pentru a ajunge la puncte mici pe de înaltă densitate placi.Asigură mai multă precizie și durată lungă de viață.

Siguranță: Proiectat pentru utilizarea în condiții de siguranță cu multimetru, pistele sunt evaluate la 1000V electrice pentru medii.

Caietul de sarcini:

Material: PVC/Alamă

Culoare: așa Cum se arată

Soclu Diametru: Aproximativ 3.5 mm

Autobuz Lungime: Aproximativ 930 mm

Screwdrive Dimensiune(Lx L): Aproximativ 123.9x10.3mm

Curent/Tensiune: 10A/1000V

Pachetul include:

1 buc x 18 în 1 Multimetru Set de Testare

Notă:

1. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

2. Vă rugăm să permiteți 1-2 cm diferențe datorită măsurare manual.

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare