Femei De Moda Fuste Saia 2019 Vara Nou Stil European Dantelă Croșetat Gol Coadă De Pește Fuste Pachet Șold Pas Perspectiva Fusta

Femei De Moda Fuste Saia 2019 Vara Nou Stil European Dantelă Croșetat Gol Coadă De Pește Fuste Pachet Șold Pas Perspectiva Fusta

e595

Nou

In stoc

107.90lei 102.50lei
Cantitate

Etichete: rafturi de lemn în toaletă, picior de yoga, lemn de carte, femeile sac de mână cu transport gratuit, arderea lemnului instrument plug sua, exercițiu de trening, xiaomi redmi notă 9t pro, haine de lucru pentru femei, stil office, xt 660 z, xiaomi mijia soocare x3.

DESPRE DIMENSIUNEA: 1. Vă rugăm să urmați cu strictețe dimensiunea diagramă pentru a o selecta dimensiunea.Nu selectați direct în funcție de obiceiurile tale. 2. Dimensiunea noastră nu este Standard RU/SUA/marea BRITANIE/UE dimensiuni, după cum poate știți dimensiunea poate varia între branduri. 3. Asiatice dimensiuni sunt de la 1 la 2 dimensiuni mai mici decât persoanele Europene și Americane. 4. Dacă vă simțiți greu pentru a alege dimensiunea ,vă puteți simți liber să ne contactați.Va vom da unele sugestii,dar pentru tine este doar de referință.DIFERENȚA de CULOARE: după Cum știm cu toții ,pe calculatoare diferite culori de afișare diferit, culoarea elementul real poate varia ușor de la următoarele imagini.

Notă: Această dimensiune de îmbrăcăminte, care este numai pentru referință, vă rugăm să verificați de mai sus detaliate de măsurare a alege dimensiunea corectă, și permite de 2-3cm (0.8-1.2") diferențele din cauza măsurare manual, mulțumesc.Element de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit pe monitorul computerului de monitoare nu sunt calibrate fel.

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare