Camera Video AC3 cu Sony IMX258 Senzor CMOS de 3.1 inch touch ecran AC3 Microfon Extern smart camera H. 264 formate de fișiere MP4

Camera Video AC3 cu Sony IMX258 Senzor CMOS de 3.1 inch touch ecran AC3 Microfon Extern smart camera H. 264 formate de fișiere MP4

e609

Nou

In stoc

856.12lei 573.61lei
Cantitate

Etichete: mini dv camera video digitală, senzor video 4k, senzor sony, camera foto profesionala, ds camera, faianta, hard disk cu wifi, Camera 4k sport, 4k profesionale de acțiune aparat de fotografiat, mini dv camera video pro.

Camera Video AC3 cu Sony IMX258 Senzor CMOS de 3.1 inch touch ecran AC3 Microfon Extern smart camera H. 264 formate de fișiere MP4

Ultra HD 4K Camera Video camera Video

Cu rezoluție ultra HD 4K rezoluție, ORDRO HDR-AC3 poate efectua extrem de imagine de înaltă calitate și de a capta moment minunat.

Multi Function

1. Conectați sursa de banca printr-un cablu USB pentru o lungă perioadă de timp de înregistrare. 2. Conecta prin cablu USB, apăsați "FOTOGRAFIE" buton pentru a intra în PC-ul în modul camera. 3. Conectați camera la TELEVIZOR 4k prin intermediul unui cablu HDMI și de a vizualiza video ultra HD efecte. 4. Conecta printr-un cablu USB, selectați "MSDC" și apăsați pe "FOTO" pentru a intra detașabil birou mode.

3.1 inch IPS touch panel

Cu 3,1 inch IPS ecran tactil, camera video poate efectua o mai bună calitate și imagini vii și clipuri video.

Suport Wi-Fi conexiune

Video și foto poate fi controlat și partajate prin descărcarea APP (LzxViewer) de pe telefonul inteligent (suport pentru sistem Android sau IOS).Cum să utilizați WiFi? 1. Porniți camera video și rotiți butonul mode pentru a "SETA" de poziție. 2. Toch camera video de ecran și selectați wi-fi, apoi numele si parola WIfi va afișa pe ecran(SSID: HDV, PWD: 12345678). 3. Download "LzxViewer" APP de pe smartphone sau tableta și activați wi-fi. 4. Găsi WiFi numele de "HDV" și introduceți parola "12345678".Apoi du-te înapoi la "LzViewer" APLICAȚIE, atunci puteți folosi telecomanda pentru a înregistra. 5. Apăsați "FOTOGRAFIE" buton pentru a deconecta de la internet WiFi.Sfaturi: distanța efectivă este mai mică decât de 9,8 metri.Wi-Fi nu este să se conecteze la router.

Camera Video AC3 cu Sony IMX258 Senzor CMOS

IMX258 este 13M senzor, maxim de pixeli este de 24M prin interpolare, și adoptă tehnologia Exmor RS.Cu senzor de înaltă sensibilitate, se poate sesiza mediul și mâner delicat complex de lumină.Cu rapid rata de captare a imaginii și capacitatea de procesare a imaginii, se poate îmbunătăți claritatea imaginii pentru a efectua mai natural vii și realiste de calitate a imaginii. (Sfaturi: vă Rugăm să țineți camera video de echilibru atunci când înregistrarea)

Infraroșu Viziune De Noapte

Camera video cu Night Vision: HDR-AC3 camera video are un IR infraroșu viziune de noapte de lumină, care poate lua clar video și fotografii chiar și atunci când nu există nici o lumină pe timp de noapte.Puteți să-l utilizați pentru a surprinde zâmbetul pe fiica ta de dormit.Și, de asemenea, poate fi folosit pentru a observa animalele mici pe timp de noapte(atașați un obiectiv macro), trage în sălbăticie, în seara și așa mai departe.Imaginea în infraroșu modul de viziune de noapte este în alb și negru.Notă: distanța Efectivă <16 ft.

Folosi ca PC-ul CAM &.Înregistrare În Timp Ce De Încărcare

Acest Video Suportă Înregistrare Video În Timpul Încărcării.Puteți utiliza un cablu usb pentru a conecta camera video la un plus de putere banca pentru încărcare, care permite să ia o lungă perioadă de timp de înregistrare video fără griji.Notă: camera nu are nici o funcție de pauză!!!Când dimensiunea video ajunge la 4 gb, camera va reporni automat înregistrarea unui nou fișier video, acest lucru este determinat de camera video a sistemului.

Interval De Timp

Serie de fotografii și cadre video mode,comprima totul într-o perioadă scurtă de timp, indiferent de cât de mult.Mod de Time-lapse, procesul de schimbare lent obiecte sau scene este comprimat într-o perioadă scurtă de timp, arată fantastic și strălucitoare vedere, care este, de obicei, nedetectabile cu ochiul liber.E.g: Total 144 de cadre, de 72 de ore reproduce în creștere a mugurilor în 6 secunde ([email protected] fps).

ORDRO Microfon Extern (CM520)

NOTĂ: Numai atunci când achiziționați Un Pachet sau Pachet B sau Set Top, vei primi microfon.Cu parfumurile hot shoe design, se poate sprijini microfon extern.Microfon cu precizie poate ridica de sunet, elimina zgomotul și NCR de reducere a zgomotului în timpul înregistrării, aducându-vă mai pur sunet de calitate.Sfaturi: vă Rugăm să folosiți microfon adaptor pentru a conecta un microfon extern la camera video.Și asigurați-vă că este introdusă complet, în caz contrar camera video nu poate ridica de sunet.

Unghi larg și Obiectiv Macro (FS-1)

NOTĂ: Numai atunci când achiziționați Un Pachet sau Pachet B sau Set Top, veți obține acest obiectiv cu unghi larg.FS-1 este un profesionist 2-în-1 0.39 x (cu obiectiv macro) obiectiv cu unghi larg pentru o gamă mai largă de fotografiere. (Lentila cu diametrul de 37mm).Utilizați obiectiv macro pentru fotografii de aproape, cum ar fi plante și animale, etc Sfaturi: obiectiv cu unghi larg este folosit în principal pentru rază lungă de fotografiere, distanța de fotografiere este mai mare de 1,5 m.

LH-1 parasolar

NOTĂ: Numai atunci când achiziționați Un Pachet sau Pachet B sau Set Top, veți obține

Camera Handheld Titular (HC-1)

NOTĂ: Doar atunci când achiziționați un Pachet B sau Set Top, veți obține HC-1 suport.Pliabil portabil titularul este utilizat pentru a crește stabilitatea atunci când fotografiați.Se adoptă un design în formă de U și canelura de prindere adaugă confort și ușurează mult de fotografiere oboseala.Jos cu un standard de 1/4" alunecare șurub care poate fi atașat trepied standard.Vă rugăm să folosiți hexagon cheie pentru a strânge șuruburile. (inclus) Sfaturi: vă Rugăm să introduceți cardul SD (nu este inclus) și bateria în primul rând, apoi introduce microfon conector în adaptor și conectați-l la aparat de fotografiat USB port, și apoi instalați mână suportului.

NOTĂ: Doar atunci când achiziționați un Set Top, vei primi lumina LED-uri.

Caietul de sarcini

Senzor: Sony IMX258 Senzor CMOS (La maxim de pixeli este de 24M prin interpolare, și adoptă tehnologia Exmor RS) Rezoluție Imagine: 24M / 20M / 16M / 13M / 10M / 7M(HD) / 5M / 3M / 2M(HD) / VGA Rezolutie Video: UHD: 3840*2160 "DAR" (24fps), QHD: 2560*1440 (30fps), FHD: 1920*1080 (60 fps), HD: 1080*720 (120 fps), VGA: 640*480 (30fps) De Stocare extern: Suporta 128GB Card SD (Clasa 10 sau mai recomandat) -ne-am da unul de 16 GB card SD fi gratuit cadou Potrivit de fotografiere de la distanță: de la 1,5 metri la infinit Format de Imagine: JPEG Format Video: EVC(H. 264) / MP4 Ecran LCD: 3.1" IPS LCD cu ecran tactil, camera Video Lentile: f=4.88 mm, FNo:2.2 Ieșire HD: USB2.0 / HDMI 1.3 Self-Timer: 2s / 5s / 10s Lumină LED-uri: <1.0 m gama de Expunere: EV-3.0 ~ EV+3.0 Sensibilitate: Auto Anti-Shake: Da Pantofi Hot: Da Detectare a Feței: Da Zoom: 30X zoom digital (Fără Zoom Optic) Curent de Încărcare: 800mA Ieșire TV Sistem: NTSC / PAL Auto Power Off: Off / 180 sec / 300 sec / 600 sec Interval de Timp: Off / 1 sec / 3 sec / 5 sec de Viață a Bateriei: Luând Video≤ 120mins, luând fotografii≤ 150mins Baterie: NP-120 baterie cu Litiu (3.7 V, 1700mAh), echipat cu o baterie IR de Lumina: 1 x LED-uri IR CUT dual filtru, schimba-ti poza de la culoare la alb-negru Control de la Distanță: Da (vă rugăm să eliminați obiectiv cu unghi larg când utilizați control de la distanță, în caz contrar, semnalul IR gaura va fi acoperit de lentila)

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare