CERNEALĂ MOD de Gol refillable cartuș de cerneală cu unul timp de chips-uri pentru EPSON P800 Surecolor SC-P800 T8501-T8509

CERNEALĂ MOD de Gol refillable cartuș de cerneală cu unul timp de chips-uri pentru EPSON P800 Surecolor SC-P800 T8501-T8509

e623

Nou

In stoc

249.05lei
Cantitate

Etichete: 3800 epson, epson p800, surecolor p600 review, cerneala epson sc p800, epson r3000, OCBESTJET, surecolor p800 cartuș de cerneală, canon de cerneală pigment, p800, t04d1.

1 Set x pentru epson T8501-T8509 cartuș de cerneală

Potrivit modelele de Imprimantă: pentru Epson SURECOLOR SC-P800 P800 printer,UN TIMP CHIPS-uri NUMAI!

100% noua compatibila nume Produs: potrivit pentru EPSON T8501-T8509 cartușele de cerneală Tip de produse: T8501-T8509 Pentru utilizare pe: pentru Epson SURECOLOR SC-P800 p800 Culori: 9 culori nu pentru statele UNITE ale americii EPSON P800 Imprimanta !!!

Avantaje: 1.Ușor pentru a umple,Fiecare cartuș poate fi reumplut de aproximativ 80ML de cerneala,doar umple de cerneală în cartuș cu seringa,nu utilizați vid refill metodă,nu este nevoie special de umplere instrument special și tehnician.Aceasta este cartușul de invenție piatră de hotar. 2.Compatibil un timp cip montat-ușor de a înlocui chips-uri,vă permite să continuați să utilizați același cartuș(dacă nivelul de cerneală arată gol,doar înlocuiți chips-uri).

3.Nostru sistem de reumplere cartușe concepute special pentru utilizare continuă, acesta poate fi reumplut Pigment de Vopsea sau cerneala Solvent.

4.Vezi prin design vă permite să vedeți exact ceea ce faci, și cât de mult de cerneală nu este în interiorul.

Transport

I. Am expediat în întreaga Lume (unele țări și APO/FPO excluse).

Vă rugăm să asigurați-vă că aveți corect adresa de livrare pe checkout.Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

II.Articolele vor fi expediate prin poștă aeriană din China în decurs de 1 până la 3 zile lucrătoare de la primirea de plată

(cu excepția week-end și în zilele de sărbători oficiale) plumb-timpul va avea 10-25 zile lucrătoare, în funcție de eficiența de oficiul poștal local.

Vă rugăm să amabilitate fi un pic pacient și să ne contactați dacă elementul nu a fost primit după 25 de zile lucrătoare.

III.Servicii de transport maritim oferite de către EMS,DHL, Fedex,UPS sau alte curierat este, de asemenea, disponibile aici pentru nevoi urgente.

Vă rugăm să ne e-mail dacă este necesar.

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau costul de transport maritim.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Reveni și Politica de Rambursare

Facem conforme cu 30 de zile banii înapoi de garantare.Dacă ați schimbat mintea ta ,puteți returna nedeschise și articole neutilizate înapoi la noi pentru o rambursare completă.Vă rugăm să rețineți Cumpărătorul trebuie să plătească pentru taxele poștale de returnare.Dacă elementele sunt folosite și deschis, ne rezervam dreptul de a refuza cererea de rambursare.Dacă 30 de zile au trecut, clientul este obligat să contactați Era-digitala.ro service pentru asistență suplimentară.

Vă rugăm să nu posta nimic înapoi înainte de contactul nostru Era-digitala.ro primul serviciu.Veți obține o referință unic Nr. (pentru a fi pus pe parcela)necesare pentru recunoașterea bunurilor returnate, precum și accelerarea procesului de rezolvare a problemei.Dovada de a posta ar trebui să fie întotdeauna obținute ,ne rezervăm dreptul de a nu emite o rambursare în cazul în care cumpărătorul nu respectă politica noastră de returnare.

Ne-ar dori să informeze toți cumpărătorii care ne-am angajat la satisfication de clienții noștri și încearcă să ofere cel mai bun nivel de serviciu.Dacă elementul sosește și nu funcționează bine, vă rugăm să ne contactați prin e-mail în cel mai scurt timp.

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare