Retro Rotund Bumbac Covor Acasă Living, Masă De Cafea Imprimate Covorase Dormitor Studiu Rotund Covoare Noi

Retro Rotund Bumbac Covor Acasă Living, Masă De Cafea Imprimate Covorase Dormitor Studiu Rotund Covoare Noi

e727

Nou

In stoc

96.40lei 73.27lei
Cantitate

Etichete: sacou casual femei, stilul persan, covor jacquard, sirena mării, haina de imprimare femei, flamingo perete, american indian covor, 120x160cm covor, covor indian tapiserii, fructe prosop.

2020 National Vântului Retro Rotund Bumbac Covor Acasă Living, Masă De Cafea Imprimate Covorase Dormitor Studiu Covor Rotund

Caietul de sarcini

Nume produs: bumbac pad rotund

Produs material: bumbac + poliester fibre

Dimensiune: 90cm diametru

Elasticitatea Index: Microprojectile

Moliciune index: moale

Grosimea index: convenționale

Metodă de spălare: spălare de mână & se spală la mașină

Caracteristică

Mare de Bumbac, Covoare Rotunde: țesute manual rotund ciucure de bumbac covoare diametrul este de 2.95 ft(90cm).chic Boem bumbac cerc covor este perfect potrivit pentru camera de zi,dormitor,camera copii,bucatarie,sala de mese,loc de joacă pentru copii și mai mult.

Bumbac de înaltă Calitate Material:rotundă zona covoare covor de pure natural material de bumbac.Strâns țesute cerc bumbac zona covor,mare de absorbție a apei,nu colectează păr, nici o vărsare,respirație bună și capacitatea de bumbac rezistent covor cu franjuri canaf.

Boem Mandala Tipărite Covoare Rotunde:Această zonă rotund covor pătură proiectat cu un model din boemia,foarte frumos și durabil pentru zone cu trafic intens, atât de distinctiv și ochi-prinderea pentru a decora casa ta.

Lavabile din Bumbac Covoare Rotunde: se spală la Mașină, în apă rece, ciclu delicat și rapid de uscare pentru a antirid rezistente.Nu înălbitor.În scopul de a proteja bumbac covor, acesta ar trebui să fie spălate în apă nu mai mult de 30℃ și într-un mod blând.

Utilizarea pe scară largă Rotund Zona Covor: Perfect rotund home decor pentru camera de zi, dormitor,bucatarie, hol,spalatorie,birou, masă de pânză;rotund Mare țesute manual florale zona covor ca un cadou perfect pentru familia ta și prietenii în vacanță,zi de naștere,de Crăciun.

pachet

1*covor

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare