Storcator De Uz Casnic Din Oțel Inoxidabil Copilul Storcator De Fructe Mini Storcator Creativ Portabil, Durabil Storcator

Storcator De Uz Casnic Din Oțel Inoxidabil Copilul Storcator De Fructe Mini Storcator Creativ Portabil, Durabil Storcator

e733

Nou

In stoc

39.23lei 21.59lei
Cantitate

Etichete: mix de fructe storcator, aparate de uz casnic acasă, storcator șurub, electrocasnice general, alimente pentru copii polizor, orang storcator, must de fructe mașină, singur melc storcator, capucino filtru, blender de proteine.

Caracteristici:

1. Folosind principiul efectului de levier structura de proiectare, puteți extrage cu ușurință o varietate de sucuri de fructe.

2. Suprafața de strat sănătos, mai eficiente pentru a preveni acid suc din inox metal materiale, de sănătate și de rugină, ușor și economisirea forței de muncă.

3. Storcator poate reține nutrienții din fructe mai multe.

Descriere:

Multifunctional storcator de lamaie storcator de portocale.Mai sigur și mai durabil, este usor de folosit, foarte usor de curatat.

Caietul de sarcini:

Material: otel Inoxidabil

Culoare: Argintiu

Dimensiuni: 220*108*100mm

Pachetul Include:

1 * storcător de fructe

Note:

1. Din cauza Diferenței Între Diferite Monitoare, Imaginea Nu Poate Reflecta Culoarea Reală A Elementului.Va Garantam Stilul Este La Fel De Colorat În Imagini.

2. Datorită Măsurare Și Diferite Metode de Măsurare, vă Rugăm să Permiteți-1-3cm Abatere.Multumesc!!!

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare