Original SNK loc SNK neo geo mvs mama bord pentru JAMMA multi PCB baza de TRANSPORT GRATUIT

Original SNK loc SNK neo geo mvs mama bord pentru JAMMA multi PCB baza de TRANSPORT GRATUIT

e796

Nou

In stoc

282.30lei
Cantitate

Etichete: aes neo geo, arcade jamma pcb, neogeo buzunar, joc de cazinou, cbox, arcad, neogeo x, snk mvs shell, controle neo geo mini, jamma snk.

Original SNK loc SNK neo geo mvs mama bord pentru JAMMA multi PCB bază LIVRARE GRATUITA vinde Doar placa de baza.nu includ 161 în 1 joc de PCB.

Metoda De Plata

Vom accepta doar Escrow,Western Union.

Vă rugăm să acorde termen de 5 zile de la comanda.

Termenii De Livrare

Am expediat de luni până sâmbătă, cu excepția sărbătorilor legale.Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail ÎNAINTE de a dvs. de plată dacă doriți să schimbați adresa de livrare.

Servicii Standard durează aproximativ 18-25 zile lucrătoare.Vă rugăm să rețineți că acest serviciu NU poate fi urmărită.

Accelerate de Serviciu durează aproximativ 10-15 zile lucratoare.Este urmărită de către țara dumneavoastră post office-ul (China EMS-ul).

Timpul de expediere în timpul Sezonului de Vacanta (Craciun, Anul Nou Chinezesc etc) ar putea fi mai mult decât de obicei timp.Vă rugăm să adăugați un alt 5-10 zile ca o întârziere.

Revine Pe Termen

În cazul în care ați primit un produs defect, clientul are până la 7 zile de la data de primire a cererii de restituire sau de schimb pentru unul nou.

În cazul în care ați primit un element greșit, Elementele trebuie să fie returnate în ambalajul original, nefolosite condiții și trebuie să fie, de asemenea, în cutia originală și de ambalare.

Noi nu permit rambursări sau schimburi din cauza de modificare a mintii.Vă rugăm să citiți toate descrierea furnizate ca un ghid înainte de a licita.În timp ce fiecare pas a fost luată pentru a se asigura că plecăm articolul corect, nu va fi o ocazie atunci când primiți elemente care sunt diferite de descriere.În acest caz, vă rugăm să contactați-ne imediat, astfel încât să putem remedia situația.Satisfactia dumneavoastra este important pentru noi și apreciem afacerea ta.

Despre Noi

Nu ezitați să ne contactați în orice moment, înainte și după achiziție; ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților.Ne-am întors angajamentul nostru cu servicii superbe, 100% banii înapoi și o garanție de satisfacție.

Licitați Cu Încredere

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare