25Yardsx1cm Crăciun Colorat, Panglica de Satin, Banda de Ambalare Meserii DIY Ambalare Cadou Centura Arc Pentru Accesorii de Cusut Copac Xmas Decor

25Yardsx1cm Crăciun Colorat, Panglica de Satin, Banda de Ambalare Meserii DIY Ambalare Cadou Centura Arc Pentru Accesorii de Cusut Copac Xmas Decor

e819

Nou

In stoc

11.62lei 8.72lei
Cantitate

Etichete: palm panglică, crăciunul copac panglică, pp panglica baloane, planta panglică, art panglică, panglici pentru cadouri din organza, crep panglică, argyle panglică, un crăciun panglică, carouri stratificare panglică.

Punct De Vânzare

100% Nou Culoare: roșu Lățime : 10MM CANTITATE :25yard/Lot (Aproximativ 22 de metri) Ocazie: de Nunta,Ziua de nastere,Decor de Crăciun Nota 1: Puteți alege diferite stil vrei .Nota 2: Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

De transport maritim 1. Elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce vom verifica plata. 2. Spune-mi te rog adresa ta de curent după plata în termen de 1-2 zile; în caz contrar, ne va livra elementul bazat pe Escrow adresa, astfel încât asigurați-vă că acesta este corect. 3. Înainte de a comanda vă rugăm să ne contactați pentru a confirma preferat metoda de expediere.În mod normal, este nevoie de 7 4. Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire.Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare atunci când nu primi produsul la timp.Dacă nu primiți produsul în termen de treizeci de zile, vă rugăm să ne contactați, și apoi mă va ajuta să-l urmăriți.Politica de returnare Doar produsul defect va fi oferit de schimb.Produsele defecte trebuie să fie returnate în termen de 30 de zile de la data la care ați plasat comanda.Aceasta poate dura până la 7 zile lucrătoare pentru a procesa reveni după ce vom primi produsul.Cumpărătorul este responsabil pentru toate continuare taxele de transport maritim.Feedback-ul 1. Vă rugăm să confirmați primirea produselor după ce le-ai primit. 2. Dacă aveți orice întrebare pentru produsele ați primit, vă rugăm să ne contactați în timp și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și a face să vă mulțumiți. 3. Vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv.Vă mulțumim pentru timpul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a vizita din nou!

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare