Noul Controller Charger Stand 4-în-1 Controler de Încărcare Stație de Andocare de Înlocuire pentru PSVR II/PS4 VR II/PS VR

Noul Controller Charger Stand 4-în-1 Controler de Încărcare Stație de Andocare de Înlocuire pentru PSVR II/PS4 VR II/PS VR

e82

Nou

In stoc

131.31lei 82.74lei
Cantitate

Etichete: ps4 vr, ps vr piele, bobovr z6, psvr sta, taxa playstation move, playstation move sac, vive, ps vr, stand vr, playstation vr.

Descriere:

Acest tip de VR controler stand de încărcare este de înlocuire pentru PSVR II/PS4 VR II/PS VR, ar fi bine să asigurați-vă că tipul de controler înainte de a comanda.

Acest tip de 4 în 1 VR stație de încărcare este suficient pentru a satisface diferite tipuri de nevoi, inclusiv display stand pentru procesor unitate, ochelari VR, și 2 controlere, făcând, de încărcare dvs. mai convenabil.

Acest tip de VR stație de încărcare ar putea percepe pentru 2 dispozitive la o dată, și ușor de utilizat, trebuie doar să puneți-l pe doc de încărcare, și se poate încărca cu ușurință.

Lumina LED-ar putea arăta starea de încărcare, efectuarea de încărcare și de a folosi mai convenabil.

Acest VR controler încărcător este proiectat cu dimensiuni corespunzătoare care ar putea fi plasate pe masă, nu va ocupa mult spațiu, și puteți trimite-l la alții care au controller, care este de înlocuire pentru PSVR II/PS4 VR II/PS VR.

Caietul de sarcini:

Material: ABS.

Culoare: negru.

Dimensiune: 28*16*15 CM.

Tip conector: USB.

Tensiune de intrare: DC 5V 2A.

Compatibilitate:

Înlocuitor pentru PSVR II/PS4 VR II/PS VR.

Pachetul inclus:

1x stație de încărcare.

1x cablu USB.

Lista de ambalare

.

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare