Încărcător AC de Perete Dual Channel Pentru LP-E4 LPE4 1D, 1Ds Mark III IV aparat de Fotografiat Nou BTBAI

Încărcător AC de Perete Dual Channel Pentru LP-E4 LPE4 1D, 1Ds Mark III IV aparat de Fotografiat Nou BTBAI

e859

Nou

In stoc

249.05lei
Cantitate

Etichete: flash yongnuo, 1d mark, eos 1d mark iv, 5d canon mark iv, 5d mark iv, canon 5d mark ii, iii și iv, Canon 7d, eos r, 1d mark iii, lp-e4.

Generic Înlocuire AC Dual Incarcator Pentru LP-E4 Tip Baterie: Călătorie Încărcător de Intrare: AC 100V-240V ~ 50/60Hz Max150mA Ieșire: DC 4.2/8.4 V 600mA Culoare: Negru Dimensiuni: 85 x 48 x 35 mm (Main Incarcator) Stare: Înlocuire AC Perete Dublu Încărcător de Baterie(Brand New) Greutate: 120 g (Main Charger) Garantie: 1 An Pachetul Inc: Inc 1x Principal Incarcator + Cablu AC Compatibila Cu Part Number LP-E4, LPE4, LC-E4, LCE4 se Potrivesc Modele de Mașini pentru a înlocui

1D Mark III,

1D Mark IV

1Ds Mark III,

1Ds Mark IV, Termenii de Livrare și Politica Noastră de element este Plin de Garanție de 1 An (de la tine pentru a obține elementul).

Pentru că compania aeriană control de securitate, astfel încât pachetul inc bateria lent decât usul, vă rugăm să rețineți-l.

În termen de 14 zile de la primirea comenzii, oferim un No-hassle de 14 zile de la primirea comenzii, oferim un No-hassle de 14 zile de schimb (înlocui) numai dacă mărfurile sunt

a fost găsit a fi defect de către producător.

Elementul defect va fi schimbate pentru același model, odată ce revenirea reguli sunt respectate.

Ne-am putea întreba cumpărător pentru a testa produsul în scopul de a elimina utilizarea necorespunzătoare factor, cumpărătorul are responsabilitatea de a respecta testul corect.

Elementul trebuie să fie returnate în stare NOUĂ și cu totul original, producători de ambalaje, inclusiv cutii de carton, piese de schimb și instrucțiuni, manual etc.

Clientul este responsabil pentru costurile de transport dus-întors, dar ne va acoperi toate cheltuielile de a trimite înlocuitor.

Orice revenind trebuie să ne intereseze în primul rând, pentru a trimite înapoi fără să se întoarcă ID (dat de client service) nu vor fi acceptate.De transport și cheltuielile de asigurare, nu sunt rambursabile.

Obiectele găsite de a nu fi defecte vor fi returnate de la cumpărători de cheltuieli.Despre NOI BTBAI MALL este o piață determinată, client concentrat online retailer si distribuitor en-gros de piese de Schimb de Fotografie și aparat de Fotografiat, electronice de Consum de la fabrica direct prețurile.

BTBAI MALL a fost găsit în anul 2007, ne-am bucura de locație avantajoasă în Lumea nouă Fabricarea Centru, ShenZhen China, aici are un număr foarte mare de interesant și de top-standard de produse sunt fabricate, astfel încât avem posibilitatea de a oferi clientilor cu cele mai bune produse de calitate cu cele mai competitive de preț.În plus, noastră de profesioniști și entuziaști service group dedică în mod constant furnizarea de servicii de primă clasă la toți clienții din întreaga lume.FeedBack-ul Dacă aveți orice întrebare de tranzacție, vă rugăm să ne contactați în mod liber, ne va ajuta să rezolva problema cu satisfacție.

Cel mai bun mod de a rezolva orice problemă este de a Comunica pe deplin, negative stele este cel mai rău mod de a rezolva orice problemă.

Noi menținem standarde înalte de Customer Service Excelent pentru 100% satisfacție a clienților.

Feedback-ul este foarte important pentru noi.

Vă rugăm să ne contactați Imediat ÎNAINTE de a ne lăsa feedback neutru sau negativ,

astfel încât să avem suficient timp pentru a relove problema.

Acest lucru este un pas arată cum să lăsați feedback-ul, vă rugăm să urmați, multumesc!

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare