MAIJIEKE de Înaltă Calitate Presa la Rece 6S plus 3 in 1 Frontal Exterior Sticla cu Rama OCA Film Înlocuirea Ansamblului pentru iPhone 6s Ureche Net

MAIJIEKE de Înaltă Calitate Presa la Rece 6S plus 3 in 1 Frontal Exterior Sticla cu Rama OCA Film Înlocuirea Ansamblului pentru iPhone 6s Ureche Net

e944

Nou

In stoc

107.94lei 90.67lei
Cantitate

Etichete: display samsung g530h, 46 șurubelniță, instrumente pentru reparații la telefon, ochelari set de reparație, ciocan mic, kit valiza, profesionale, instrumentul de reparare, curat oca, menține instrument, automat oca mașină.

3 în 1 Fata Geam Exterior cu Mijlocul Rama Bezel+OCA Film pentru iPhone 6s/6s plus cu Ecran de Înlocuire a pieselor de schimb

Caracteristici:

1.Premium Calitatea a+ Exterior Ecran din Sticlă cu cadru de OCA de asamblare pentru iPhone 6s/6s plus

2.Orice lent atinge funtion, cracare de sticlă va cere această parte pentru a rezolva problema.

3.Aceasta este o înaltă calitate cadru de sticlă de înlocuire.

4.Fiecare pahar este testat înainte de expediere și de 100% de lucru

5.Culori Disponibile:Negru,Alb

Ce e in pachet?

6PCS Clasa A+, 3 in 1, Ecran Exterior din Sticlă cu cadru de OCA de asamblare pentru iPhone 6s sau 6s plus

Foto Spectacol:

Transport:

1.Mărfurile livrate numai după ce a primit plata.

2.Ne-bunuri expediate prin EMS, DHL, UPS, par Avion.

3.Timp De Transport Maritim:

DHL/UPS: 5~7 zile

EMS: 5~8 zile

Par avion: în mod normal nevoie de 10~15 zile, dar unele țări au nevoie de 20~30 de zile.

Primirea articol:

1.Atunci când primiți elementul dvs. în e-mail, pls inspecta imediat să asigurați-vă că se potrivește cu descrierea din listă.

2.Dacă ceva este nesatisfăcător, vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva problema.Nu se va întâmpla ca vom verificați fiecare piesă înainte de expediere.Dacă sunteți mulțumit cu produsul, vă rugăm să ajuta să ne lase feedback-ul pozitiv, vă mulțumim pentru susținerea dumneavoastră.

Garanție:

1.Dacă acest element este de defecte la primire, clientul are până la 7 zile de la data primirii pentru schimbul de unul nou. (cumpărătorul ar trebui să includă toate elementele originale nedeteriorate în re-stare vandabile, multumesc).

2.Oferim gratuit servicii de reparatii termen de 1 an de la cumpărare.Pentru primele 3 luni de la achiziție, vom plăti o modalitate de costul de transport maritim (de la China pentru locația dvs.).După 3 luni de la cumpărare, cumpărătorul trebuie să plătească 2 moduri de costul de transport maritim.

Contactați-NE:

1.Pls nu ezitați să ne contactați prin mesaj, ca să ne întoarcem la tine.Vom răspuns în termen de 24 de ore timp de afaceri.

Feedback:

1.Feedback-ul dvs. este foarte important ,feedback-uri pozitive este extrem de apreciat.

2.Vă rugăm să nu ezitați să anunțați-ne înainte de a părăsi orice feedback negativ,vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface nevoile dumneavoastra

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare