Braun Series 3 310 BT BLU 3-in-1-Wet & Dry fara Fir aparat de Ras Electric

Braun Series 3 310 BT BLU 3-in-1-Wet & Dry fara Fir aparat de Ras Electric

e95

Nou

In stoc

684.58lei 308.08lei
Cantitate

Etichete: tv philips seria 3000, electric mini aparat de ras, philco aparat de ras electric, bts desene animate tricou, braun series 3 31b, braun curat și de a reînnoi, ochiurilor de plasă de ras, braun cap de serie 1, maro aparat de ras aparat de, electr ras.

Braun Series 3 Rad&Style. 3-în-1 aparat de ras pentru a rade, tunde si se omogenizeaza.Produs Major Avantaj Rade.Forme.Netezește.Tot ce era de așteptat de la un 3-în-1 produs.Folosesc Braun Seria 3 Bărbierit și Stil să-și radă, tăiați și netedă.Acest dispozitiv versatil, are trei sensibil la presiune de ras elemente eficiente de ras și pielea de confort, un cap de tuns și cinci piepteni pentru ingrijire barba și miriștea de la 1-7mm.Caracteristicile produsului bărbierit Curat cu 3 lame flexibile 3 mișcare de ras elemente (3 capete Flexibile) asigura contactul maxim cu pielea prin adaptarea la fiecare linie a feței.Efectul a fost dovedit chiar pe dificil de 3 zile bărbi Umed sau uscat ras puteți să-l utilizați cu apă, spumă sau gel pentru o mai bună lubrifiere și un efect mai moale pe piele.De asemenea, puteți chiar să-și radă în duș.

Margini Delicate Atașați capul de tundere pentru styling ușor de perciuni și mustață.Braun Viață Lame Ascuțite sunt dezvoltate la cele mai înalte standarde.

5 pieptene pentru aparat de ras Atașați unul de cinci faguri (1-7mm) pentru a realiza dumneavoastră preferat stil de barbă: 3-zi barba sau casual miriște uite.Caracteristici suplimentare Blând pe piele Braun este sensibil la presiune lame retrage automat pentru a proteja pielea.Pentru un blând ras și pielea moale simt. 100% rezistent la apa si lavabil este complet rezistent la apa;Acest lucru înseamnă că puteți spăla cu ușurință produsul cu apă ușoară și curățare igienică.

Baterie reîncărcabilă Ni-MH baterie Seria 3 Rad & Style aparate de ras reîncărcabile.Încărcare completă în 1 oră timp de 30 de minute de timp de ras.5 minute de Încărcare Rapidă este suficient pentru un bărbierit.

Design German mâner Ergonomic pentru utilizare intuitivă.Toate pentru un efort de ras si de tuns experiență.

Transport

1. Comanda dvs. va fi pregătite și expediate în termen de 1-2 zile după Era-digitala.ro verifică plata.

2. Am expediat toate elementele noastre prin CAINIAO.Puteți verifica timpul aproximativ pentru livrarea de pachete în județul dumneavoastră de noastre de livrare hartă.

3. Veți primi numărul dvs. de urmărire de la Cainiao.Puteți urmări pachete în fiecare moment .

***Puteți verifica timpul de livrare a produselor pe harta de mai jos.***

Retur si Schimb

1. Va garantam ca toate produsele pe care le produce sunt pline de promis de calitate.

Nostru departament de control al calității se va dubla examina produsul înainte de a trimite pachetul.

Tu nu va primi nici defecte de calitate!

2. Dacă nu sunteți mulțumit cu comanda dumneavoastră, deși nu există nici o problemă de calitate,

Puteți returna produsul pentru inlocuire sau rambursarea.

Vă rugăm să ne contactați înainte de a returna produsele.

Feedback-ul

1. Schimbul de satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.

Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele .

Dacă este posibil, poza ta cu noul produs ne va face foarte fericit !

2. Dacă sunteți nemulțumit de produsele noastre, vă rugăm să nu ne dea feedback-ul rău în mod direct (Ta feedback-ul rău ne va afecta profund)

vă rugăm să ne trimiteți un mesaj text.Noi vă va oferi cu siguranță o soluție satisfăcătoare despre preocupările dumneavoastră și de a face 100% mulțumit.

Contactati-ne

Vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice întrebări.Toate e-mail-uri sau mesaje vor fi răspuns imediat.

Vă mulțumim pentru alegerea noi!

Nici un client nu comentarii pentru acest moment.

<

Produse similare