Podcast

Bun venit, cititorule

În acestă arie găsești podcasturi înregistrate in diferite ipostaze. Pentru că la momentul ăsta e pandemie de COVID-19, majoritatea invitaților v-or fi la distanță. Prin urmare, discuțiile sunt înregistrate prin SKYPE, TEAMS, ZOOM sau telefonic.

Dacă doriți să vă abonați la aceste emisiuni, le puteți găsi pe următoarele link-uri.

AnchorBreakerGoogle PodcastOvercastPocket CastsRadioPublic

sau poți folosi RSS Feed în playerul tău favorit sau în Thunderbird (eu pe ăsta-l folosesc de ani de zile pentru mail, stiri, podcast…)


S.1_Ep. 1

În acest podcast vorbim cu Viorel Sima despre cum sunt difuzați artiștii români în FM-ul englezesc.

S1_Ep. 2

Un scurt comentariu despre timp. Inregistrarea a participat la concursul international organizat de RODE.

S1_Ep. 3

Vorbim despre cum „producem” tablete și telefoane în țară. Acest episod dezvaluie cu sunt realizate terminalele mobile in Romania.

S1_Ep.4

In acest episod, invitatul este bunul meu prieten din IASI cu care am petrecut foarte multe ore impreuna chiar daca de la distanta. Am realizat impreuna emisiuni de radio in care vorbeam la acea vreme de IT intr-un format foarte fain. In fapt, noi asa ne-am cunoscut, eu cautam un coprezentator pentru acest tip de emisiune si el a venit si cu numele ei care astazi da numele acestui podcast, ERA DIGITALA.
Pregateam emisiunile cu mult timp inainte si dupa emisia ce dura 2 ore stateam in continuare de vorba prin Skype sa pregatim urmatoarele subiecte dar ore in sir vorbeam si despre iubirea noastra comuna, muzica. O surpriza enorma a fost sa descopar in Mihail, un mare fan al muzicii cu care eu am crescut si sunt 20 de ani diferenta de varsta intre noi. Despre acest subiect pregatim un al episod.
Emisiunea dureaza 45 de minute si o sa-l auziti pe Mihail povestind cateva lucruri despre el si despre activitatea lui pe canalul de youtube, PC AREA.

S1_Ep.5

O scurtă discuție cu fratele meu care a decis să-și continue aventura vieții alături de familia lui în Anglia. În Decembrie 2020 se fac 2 ani de la momentul mutării și am vrut să aflu cum se simte el acolo, cu sunt primiți și priviți cei ce aleg să muncească în UK.